Det är här det händer!

januari 7th, 2016

Vårtermin 2016

Posted by Zandra Schwartz in Okategoriserade    

Hej igen och god fortsättning!

Hoppas att Ni alla har haft härliga helgdagar! Snart är det dags att rulla igång VT16 och andra halvan av ÅK1. Tiden har verkligen sprungit iväg och vilken utveckling barnen har gjort bara den här gångna terminen! Jag är så imponerad och det känns fantastiskt att terminen snart drar igång. Skolan börjar igen på tisdag 12/1 klockan 8.00. Se till att komma i tid! 🙂

Ha det fint! Med vänlig hälsning ZandraNo Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


  • Monthly

  • Meta

    • Subscribe to RSS feed
    • The latest comments to all posts in RSS
    • Subscribe to Atom feed