Det är här det händer!

november 16th, 2015

Onsdag, Torsdag, Fredag

Posted by Zandra Schwartz in Okategoriserade    

Hallå där.

Lite kort information om vad som hände de tre sista dagarna förra veckan. Då det var Barnboksvecka fokuserade vi mycket på läsning, sagor och berättelser förra veckan. Barnen fick fortsätta skriva sina sagor och snart ska de få läsa upp dem för varandra. De illustrerade till sagan om Elefanten Elle och lyssnade till sagan om Rödluvan. Vi pratar om inre bilder, vad barnen ser ”inuti huvudet” när vi läser.  När barnen hade lyssnat till sagan om Rödluvan fick de välja en av bilderna de såg och rita.

 

IMG_0294.JPG

IMG_0296.JPG

IMG_0297.JPG

I matematiken jobbade vi med subtraktion och alla hade sett filmen, BRA JOBBAT! 🙂

Vi började med läsgrupper och några har läst tillsammans med mig, de andra grupperna kommer att läsa nu måndag-tisdag och sedan få med sig texterna hem som läsläxa denna vecka.

Ha det fint! //ZandraNo Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


  • Monthly

  • Meta

    • Subscribe to RSS feed
    • The latest comments to all posts in RSS
    • Subscribe to Atom feed